Bilo da otvarate ugostiteljski objekt ili je ugostiteljska usluga samo jedan od segmenata vašeg budućeg posla, promišljen pristup projektiranju i implementaciji je ono što čini veliku razliku u kvaliteti finalnog proizvoda. S obzirom na opsežno iskustvo u projektiranju i opremanju profesionalnih kuhinja naš sveobuhvatan pristup pruža klijentima podršku i savjetovanje u svim koracima projekta.

Za više informacija o usluzi vođenja projekta, projektiranja ili savjetovanja javite nam se na info@fusio.hr.

Koraci u promišljanju i realizaciji projekta profesionalne kuhinje:

  • Temeljita analiza potreba
  • Savjetovanje u smjeru gastronomije ( određivanje ponude, kapaciteta… )
  • Izrada projekta profesionalnih kuhinjskih aparata ( opreme ) u 2D i 3D tehnologiji prema HACCP načelima te projekcija
  • Izrada projekta mikrolokacija-potrebnih priključka za opremu
  • Izrada više varijanti ponuda sa detaljnim tehničkim karakteristikama i video prikazima
  • Izrada ponude sitnog inventara
  • Obuka na opremi sa profesionalnim kuharima
  • Financiranje uz pomoć leasing kuća ili banaka
  • Vođenje gradilišta ključ u ruke ( od struje, vode , stolarije… )